top of page
 • Kan er rekening worden gehouden met allergieën en speciale dieetwensen?
  Jazeker, bij het inschrijven kun je aangeven welke allergieën en dieetwensen er vanwege een aandoening/ziekte of geloofsovertuiging zijn. Wij zorgen dan voor goede alternatieven zodat je toch gewoon mee kan eten, drinken en snoepen.
 • Mag ik als (groot)ouder/verzorger komen kijken?
  Ja, je mag altijd even komen kijken, maar het is niet de bedoeling om een langere tijd te blijven. Wil je wat langer meegenieten, meld je dan aan als vrijwilliger voor hand- en spandiensten.
 • Kan ik weer post versturen naar de kinderen?
  Jazeker, dat vinden de kinderen hartstikke leuk! We hebben onze KVW brievenbus weer op het terrein staan. Schrijf de naam van het kind en het KVW-groepsnummer duidelijk op de envelop en stop de post in het zakje van de juiste groep. Zo komt de post aan het einde van de dag nog aan! We hangen een lijst met de groepsnummers langs de brievenbus. Om het juiste nummer te vinden is belangrijk om te weten in welke schoolklas het kind het afgelopen jaar heeft gezeten.
 • Ik heb nog spullen thuis liggen die jullie misschien wel kunnen gebruiken. Waar kan ik die naartoe brengen?
  Wat fijn dat je aan ons denkt bij het verzamelen van spullen! We kunnen inderdaad veel materialen gebruiken. Denk daarbij vooral aan knutselspullen en timmermaterialen. Vooral witte lakens ontvangen we graag. Hele zware gordijnen kunnen we helaas niet gebruiken. Stuur een berichtje naar info@kvwhaaren.nl en we spreken snel iets af over het brengen of halen van de spullen.
 • Ik ben vergeten in te schrijven en de aanmeldingen zijn gesloten. Kan ik mijn kind nog aanmelden?
  Nee, helaas is na de sluitingsdatum inschrijven niet meer mogelijk. De reden hiervoor is dat wij de groepen en planningen al op tijd rondmaken zodat we het programma hier goed op kunnen afstemmen. Daarnaast is de organisatie van de KVW vrijwilligerswerk en kost het verwerken van late inschrijvingen ons teveel tijd. We hebben tegenwoordig een zeer ruime inschrijfperiode (van februari t/m half april) en er wordt voldoende gecommuniceerd via school, sociale media en het Haarens Klokje. Maak voor volgend jaar alvast een notitie in je agenda; in maart zijn de inschrijvingen voor de KVW zeker weer geopend!
 • Mijn kind is ziek, kan ik het inschrijfgeld terug krijgen?
  Restitutie van het inschrijfgeld is alleen mogelijk indien een kind de gehele week afwezig is in verband met het overlijden van 1ste, 2e of 3e graads familie of bij het overleggen van een medische verklaring van een arts over het betreffende kind.
 • We hebben ons bedacht en willen toch niet mee doen. Kan ik mijn geld terug krijgen?
  Restitutie van het inschrijfgeld is alleen mogelijk indien een kind de gehele week afwezig is in verband met het overlijden van 1ste, 2e of 3e graads familie of bij het overleggen van een medische verklaring van een arts over het betreffende kind.
 • Ik heb een fout gemaakt in het aanmeldingsformulier, kan ik dit nog wijzigen?
  Stuur een mailtje naar info@kvwhaaren.nl en vermeld duidelijk de gegevens van het kind en wat er aangepast moet worden. Dan verwerken wij dit in de aanmelding.
 • Wanneer mag ik helpen als vrijwilliger op een groep?
  Zodra je op de middelbare school zit mag je als groepsleiding meedraaien. En dat is echt super gezellig, want ook voor de vrijwilligers organiseren we veel leuke activiteiten. Er zit geen maximum leeftijd aan het zijn voor groepsbegeleiding, maar houd er wel rekening mee dat je soms een eindje moet lopen (met een speurtocht bijvoorbeeld). Wil je graag helpen, maar met een iets rustigere taak, meld je dan aan als vrijwilliger voor hand-en spandiensten.
 • Ik wil als vrijwilliger graag een maatschappelijk stage lopen, kan dat?
  Jazeker! Geef dit bij je aanmelding aan en stuur eventuele formulieren die moeten worden ingevuld naar info@kvwhaaren.nl. Wij kijken dan of je met het vrijwilligerswerk van de KVW aan de voorwaarden van school voldoet en zorgen voor begeleiding en een beoordeling.
 • Moet ik als vrijwilliger ook alle avonden aanwezig zijn?
  Ja, ook de avonden horen bij het programma. Mocht je echter verhinderd zijn omdat je moet werken of trainen, dan kun je dit aangeven bij je aanmelding.
bottom of page